Schermafbeelding-2022-11-08-om-17.25.27.png
Schermafbeelding-2022-11-08-om-17.25.27.png
Autorijles bij verkeersschool Lammert Visser
Rijschool Lammert Visser

Autorijles bij Lammert Visser

Met een netjes eerst geslaagden percentage zijn wij in de omgeving van Heerenveen e.o. al 32 jaar een toonaangevende rijschool.

Intake

Voordat je rijlessen echt beginnen wordt er een intake gedaan met jouw toekomstige rij-instructeur. Deze intake duurt 90 minutenen is bedoeld om een voor jou zo goed mogelijk lespakket vast te stellen. Tijdens deze intake bekijkt de rij-instructeur hoe je op dat moment met de auto en het verkeer kunt omgaan. Aan de hand van deze intake wordt het aantal lessen wat je nodig hebt bepaald. Op deze manier weet je van te voren waar je aan toe bent.

Losse lessen

Naast pakketten is het natuurlijk ook mogelijk om losse lessen te nemen bij onze rijschool.

Pakketten

Auto- en motorrijschool Lammert Visser biedt verschillen de lespakketten aan waaronder spoedopleidingen. Deze pakketten zijn samen met de rij-instructeur samen te stellen, dus jij bepaalt wat je nodig hebt.

Tussentijdse toets

Het CBR en auto- en motorrijschool Lammert Visser geven je de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen. Deze toets is een proefexamen dat wordt afgenomen bij het CBR door een echte examinator. Op deze manier kan je al een beetje wennen aan je examen en weet je precies waar je aan toe bent. Ook is het mogelijk om tijdens de tussentijdsse toets vrijstelling te krijgen voor je bijzondere verrichtingen, zodat je die niet meer hoeft te doen op je examen.

Rijschool Lammert Visser
Rijschool Lammert Visser
Rijschool Lammert Visser
Rijschool Lammert Visser
Rijschool Lammert Visser